Ez a weblap Adobe Flash elemet tartalmaz, valamint ezek megjelenítéséhez a Javascriptek futtatását is engedélyezni kell!

Kérjük töltse le a megjelenítéshez szükséges Flash Playert az Adobe honlapjáról és engedélyezze a Javascriptek futtatását.
 
 

Ez a weblap Adobe Flash elemet tartalmaz, valamint ezek megjelenítéséhez a Javascriptek futtatását is engedélyezni kell!

Kérjük töltse le a megjelenítéshez szükséges Flash Playert az Adobe honlapjáról és engedélyezze a Javascriptek futtatását.
Letölthető katalógusok
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyből
mindíg időben értesülhet akcióinkról
Feliratkozás
Leiratkozás
 
Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi mind az egyéni ízlést, mind pedig a funkcionális igényeket. Kialakításuk szerint az alábbi csoportokba sorolhatók: sarkos asztalok, sarkos számítógépasztalok, egy oldalon kerekített asztalok, két oldalon kerekített asztalok, két oldalon kerekített számítógépasztalok, vezetői asztalok és tárgyaló asztalok. Szélességük 804 mm-től egészen 2204 mm-ig terjed a laplábas kiviteltől a fémlábas variációkig. A fémlábak színválasztéka: porszórt fekete és alumínium színezetű. A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek, 45, 60, 90 és 120°-os kialakításban, tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok, sarkos és kerekített kivitelben.
Az asztallapok és a lap lábszerkezetek kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalán laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, amely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. A lábak lehetnek lapraszerelt laplábak, csőlábak valamint fém lábak 18 mm vastag lapkötővel, vagy fémlábak fém gerendával. Az asztalok mind a négy fajta lábszerkezetnél 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartók, toronytartók, utólag is felszerelhető műanyag vagy faforgácslapból készült klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok szintezhető csőlábakkal vannak ellátva és 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral vannak összerögzítve. Kérésre 60 mm átmérőjű kábeldugóval és kábelcsatorna sínnel, valamint laplábas asztalok esetén földig érő kötővel (jelölése: FK) is ellátjuk asztalainkat.
 
LAPLÁBAS ASZTALOK
 
 
FÉMLÁBAS ASZTALOK
 
 
VEZETŐI ASZTALOK
 
TÁRGYALÓ ASZTALOK
   
 
SZEKRÉNYEK, KONTÉNEREK, KIEGÉSZÍTŐK
A szekrények magassága és szélessége úgy lett kialakítva, hogy jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1923 mm, 1552 mm, 1146 mm, 776 mm és az asztal magas szekrényeké 744 mm lehet. A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét! Szélességük 811 mm és 410 mm ill. tolóajtós szekrényeknél 1004 mm. Mélységük 402 mm, az akasztós és a fénymásoló tartó szekrényé pedig 604mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtósan, üvegajtósan, alumíniumkeretes üvegajtósan, fiókosan és redőnyős ajtóval. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi azok egymásra rakhatóságát, ezáltal lehetőség van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra.A szekrénytest háromféle vastagságú, mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A fogantyúk anyaga fém; fekete, króm és matt króm színben, 96 mm-es furattávolsággal. A szekrények zárhatóságát igény szerint biztonsági zárakkal oldjuk meg. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 28 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.
A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatóak legyenek. Alapvetően két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer görgős kivitelű, központi zárral szerelve. A szélességi méret minden típusnál 432 mm. Magassági méretek: 507 mm, 594 mm és 684 mm, vagyis asztal magasságú. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőlap mélysége az asztal magasságú konténerek esetén 624 mm, minden más esetben 573 mm. Lehetnek végig fiókosak ill. részben vagy egészben függesztő regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.
A konténerek négy féle anyagvastagságú mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal térbe állíthatóvá válik. A tetőlap 28 mm, az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fa fiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acél teleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A választható fém fogantyúk színei a következők: fekete, króm és matt króm. A konténerek alatt található görgő magassága 65 mm.Az irodai munkát különböző kiegészítők: asztalrátétek, paravánok, műanyag és faforgácslap klaviatúratartók, görgős toronytartók, dohányzóasztalok virágtartók és virágládák valamint falifogasok teszik még kényelmesebbé. Az asztalrátétek hossza 804 mm-től egészen 2004 mm-ig terjed. Magasságuk 380 mm, mélységük pedig 311 mm. A kiegészítők színválasztéka megegyezik az asztalokéval. A toronytartó és a virágláda fekete színben is szériás termék. Paravánok csak az asztallap színével megegyező ill. ezüst színben kérhetők. A faforgácslap klaviatúratartók szélességi méretei: 636 és 766 mm. A műanyag klaviatúratartó lehet fekete vagy szürke színű. A görgős számítógép toronytartó a zöld és az ezüst kivételével minden színben megrendelhető. A dohányzóasztalok, virágtartó és a falifogasok csak színazonosan kérhetők.
Az asztalrátétek tetőlapja 28 mm vastag mindkét oldalán laminált faforgácslap 2 mm-es ABS rendszerű környezetbarát élléccel lezárva. Az oldalak és a polcok 18 mm-es vastagságúak, 1 mm-es ABS élzárással. Minden egyes elemnél a polcok kivehetők. A faforgácslap klaviatúratartó minden alkatrésze 18 mm vastagságú és fixen kerül összeépítésre. A klaviatúratartó lapot görgős fém fiókcsúszón lehet mozgatni. A virágláda, virágtartó oszlop és a dohányzóasztal egy típusa csak 28 mm vastag elemekből kerül összeépítésre, míg két féle dohányzóasztal csak 18 mm anyagvastagságú alkatrészeket tartalmaz és az összes termék fix összeépítésű. A virágláda tartozéka egy műanyag kivehető tálca. A paravánok minden esetben 18 mm vastag faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS élzárással. A toronytartók anyagvastagsága 28 mm, élzárása 2 mm-es ABS, a görgő magassága 55 mm. Az előszoba fal lehet három vagy négy léces, 18 mm-es anyagvastagsággal és 2 mm-es ABS élzárással. Az akasztó hozzá műanyag, amelynek a színe lehet fekete vagy ezüst.
   
 
 
másológép, másológép bérlés, fénymásoló, nyomtató, másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép, multifunkciós másológép, multifunkciós nyomtató, fax készülék, másológép szerviz, toner, toner cartridge, tintapatron, bútor, asztal, szék, tárgyalóasztal, forgószék, fogas, iroda, papíráru, etikett, leporelló, boríték, számítógép, részegység, laptop, multimédia, projektor, vetítő, prezentáció, tábla, tűzőgép, kellékanyag, tervezés, szaktanácsadás, kivitelezés, karbantartás, tisztítás, fertőtlenítés, légcsatorna, split kíma, légcsatorna